7 juli 2010

Fy fan FI!


Va fan gör kärringen nu? Står och eldar upp pengar för att...? Ja, varför då? Har man varit partiledare för ett kommunistparti utan att skämmas och dessutom varit med om att starta FI, Feministiska Idioter, så står det ju klart att man inte har många hjärnceller, men detta måste ändå vara väl magstarkt även för de som röstar på dessa tomtepartier. Ta dig i brasan, Gudrun!

6 kommentarer:

Ciao sa...

Instämmer! Fy fan för Gudrun. Hon har verkligen gått för långt. Hur många sympatier hoppas hon väcka med detta?

Robin sa...

Blev så förbannad när jag läste detta.Hon är ju inte riktigt klok.Hon kommer inte vinna många röster på detta.Läste att Benny Andersson skänkt pengar till FI..Hur tänkte han då undrar jag??

Hebbla sa...

Jag hörde Maria Wetterstrand i TV 4 i går ang. sedelbränningen. Hon undrade vad skillnaden egentligen är när dom delar ut gratisdrinkar till folk (i Visby) samt har diverse jippon m m .
Det tyckte hon också var att bränna pengar.
Jag håller med!!!

Fakta sa...

Den här bloggen har jag missat. Vilken tur att jag hittade den! Jag gillar språk även om jag bara behärskar svenska och engelska. Förstår och kan även prata lite portugisiska. Jag är speciellt intresserad av svenska och kan "snöa" in totalt när jag läser om det. Otroligt vad mycket det finns att lära sig runt ett språk som jag inte hade en tanke på innan jag började intressera mig!?

Ett svar på inlägget: Jag håller givetvis med. Varför gav de inte upp och skrotade skitpartiet efter förra valet som utlovat? De där Radikal/anarka-feministerna kunde väl skänka bort pengarna istället för att elda upp dem!? Då hade de gjort någon nytta och säkert retat några andra samtidigt...

Jag har inget alls emot feminister, men vad Gudrun och hennes kommunistpolare inte upplyser sina okunniga anhängare om, är vilken inriktning av feminism de bedriver sin politik efter. Själva ordet feminist har en negativ vänsterklang som inte kommer suddas ut på många generationer. Det finns ju ett stort gäng olika grenar inom feminismen där vissa är oklanderligt vettiga, medan andra grenar t ex radikal, anarka, socialistfeministerna förvandlar MedelSvenssons (samt många andras) vridna bild av en manhaftig feminist-butch med skägg, till en fotomodell i toppklass.

De som jag anser är vettigast, dvs Liberal -och Individualfeministerna, anser att kvinnor och män ska ha samma rättigheter i samhället rent lagmässigt, vilket förhoppningsvis de flesta i Sverige håller med om. Vidare anser de att könsgränserna ska finnas kvar av naturliga skäl. Dessa är dock enl. Gudrun och hennes förtryckarvänliga polare "antifeministiska feminister" då Gudrun vill sudda ut könsgränserna totalt med sin socialistiska feminism(uppger de utåt, men granskar man dem lite önskar de ett matriarkatstyrt samhälle!?). Är det jämlikhet enligt dem??

//F

Havanna sa...

Jag håller med dig till fullo, Faktamannen. "Sudda ut könsgränserna"? Vilken jäkla rappakalja! Det vore något, ett samhälle styrt av Gudrun och hennes kacklande dårar.

Kenneth Ohlsson sa...

Själva FI begriper jag mig inte på:
11 personer i styrelsen och 10 kvinnor samt en man.
Sveriges mest ojämställda parti som har som affärside
att kämpa för jämställdhet och feminism...