16 oktober 2010

Bad hair day?


Niqab! För dagar när man inte känner sig på topp. Känns ditt hår lite risigt och trött ibland? Drabbas du av oförtjänta blemmor i ansiktet? Känner du dig lite hängig? Är du bakis? Har du inte lust att börja jobba? Vill du skrämma livet ur små barn? Då ska du genast införskaffa en niqab! Den löser alla dina problem. Den finns att tillgå i 100 % härligt skrynkelfri polyester. Du kan alltså alltid bära den med dig i handväskan för alla eventualiteter. När andan faller på kan du likt Clark Kent dyka in i närmaste telefonkiosk (om det nu finns någon att tillgå), dra på dig skynket och gömma dig för omvärlden. Vänta inte! Skaffa den idag så får du några heliga skrifter på köpet. Garanterat spännande läsning.

OBS! Långvarig användning kan orsaka håravfall, glåmig hy, benskörhet och permanent arbetslöshet.

10 kommentarer:

antonia sa...

För bövelen...hon kan ju inte ens se ut genom den smala springan.
Nej Tack...håller mig till ett par stoooot svarta solglasögon märket RayBan och en hatt märke egen tillverkning.
Dagen är räddad.

Frågan jag alltid ställer varför alltid kvinnor som ska täcka sig. Varje niqab täckt kvinna visar egentligen att mannen är en svag och patetisk varelse som rasar ihop bara för att se en urringning. Deras hjärna stannar. Tankeverksamheten stannar. Och därför har de inte kommit längre en att lösa all problem i världen med skjutvapen och bomber. Pang ...pang ... du är död...och dessa patetiska skäggprydda gubbar drömmer om oskulder som väntar på dem i pärleporten uppradade för att karlarna ska kunna återigen förlusta sig. Sen kan allting börja från börja igen och oskulderna ska ta på sig niqab, chador och burka igen. Och eländet tar aldrig slut.
(tur att jag inte tror på livet efter detta.)

charlotte sa...

haha permanent arbetslöshet..
ja hela inlägget var roligt. skrämma livet ur små barn.. haha

Bengt sa...

Jag har alltid efterlyst niqab "for men" - av skälen som du radar upp. Det följande har inget samband med det föregående ... Jag har grunnat en del på hur personalen reagerar/vad man gör när en niqab-försedd figur ska in på banken ... Lysande skrivet!

Havanna sa...

I Jordanien har faktiskt en rad bankrån utförts av personer iklädda niqab. Ett praktiskt och användbart klädesplagg med andra ord...

Arne sa...

Fan va kul skrivet!

Ciao sa...

Kan inte sluta skratta. Mycket befriande inlägg!

Robin sa...

Vad kul o bra skrivet. Kanske vore nåt att trä på skallen när håret inte vill ligga som det ska.Eller varför inte till Halloween? Skrämma små barn med..

Pinkozzy sa...

Ett bra inlägg i en, till synes, bra blog. Jag ska nog följa dig ett tag.

pinkozzy sa...

Ursäkta tidigare inlägg. Men ett g saknas i blogg. Det får du här: g
Håll tillgodo

Havanna sa...

Roligt att du gillar bloggen, Pinkozzy. Tack för ditt extra "g" men här är vi internationella så ett "g" går bra också.