27 april 2010

Frisörer


Jag ondgjorde mig i ett tidigare inlägg över pladdertanter. Men det finns en yrkeskategori som man måste låta pladdra oavsett om man vill lyssna eller ej, nämligen frisörer. Om man väcker ont blod hos sin frisör kan de nämligen hämnas å det gruvligaste. Resultatet kan då bli att man ser ut som kvinnan ovan. Tänk på det alla ni bröder och systrar som likt jag avskyr onödigt pladder. Ibland får man helt enkelt ta det onda med det goda.

5 kommentarer:

Camelia sa...

En gång gick jag till en frisör som stank sprit!Jag upptäckte till min stora förskräckelse att hon var rätt ordentligt berusad..Artig och snäll som man är/var så satt jag kvar i frisörstolen,och tänkte att det växer väl ut igen.Till historien hör att kvinnan precis fått veta att hon vunnit flera miljoner på lotto och hade sagt upp sig..

Hebbla sa...

Det är trevligt om dom pratar under tiden dom jobbar med håret. Jag har träffat dom som är ointresserade och tjuriga och knappt säger ett ord! Dessa sk frisörer är oftast urdåliga och gör oftast ett dåligt jobb!

Ulrika D sa...

Tyvärr är de ju ofta riktiga skvallerkärringar! Berättar OM allt och alla FÖR allt och alla. Kan bli näst intill obehagligt, om man inte bor i storstan. Det är skillnad på att vara trevlig och att BABBLA. Tror absolut inte att yrkesskickligheten sitter i MUNNEN!

Havanna sa...

Anledningen till detta inlägg var att jag själv var hos frisören igår, och min annars mycket behagliga och trevliga frisör pratade nu helt plötsligt non stop. Jag vet nu allt om hennes barn, deras hus, vad de brukar äta, vilken bil de har osv. Jag blev helt perplex men kanske var hon onykter precis som Camelias frisör. Hugaligen!

terese sa...

Just därför jag har en frisyr som inte kräver en frisör utan jag snurrar håret till en hästsvans mitt på huvet och tar saxen och klipper rakt av:-)