27 februari 2010

Noterat


Jag tycker att det är jättebra att apoteksmonopolet är avskaffat eftersom jag i princip är emot alla former av monopol. Detta innebär nu att det dyker upp nya aktörer på marknaden och ovan ser ni en av dem. Visst är namnet jättekul! Jag hade ingen aning om att Sverige hade blivit så liberalt. Amsterdam och Kristiania, släng er i väggen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Heja sverige.. jättekul,fler sådana tokiga namn..

Anonym sa...

Det är väl jättebra att Sverige gynnar utländka kapitalister! Dom undgår skatt och placerar kosingen utomlands - snyggt jobbat Hägglund du är smart!
Oh va svårt det var förut att hitta till ett Apotek - ännu ett smart drag av Hägglund! han bryr sig om oss svenskar "ökad tillgänglighet" det är anledningen till att vi säljer ut en del av Sverige....skitbra!
Sen är det bra att läkemedelsbolagen har höjt priserna på läkemedel! Det kommer oss till del som blir sjuka! Tack minister Hägglund!

Anonym sa...

Kronans Droghandel säljer antagligen Kronbrännvin!

Anonym sa...

Kronans Droghandel bör väl också sälja kronärtskockor, krondill, kronmajonnäs! Den ägs av Maud Häggfeldt!

Havanna sa...

Man avskaffade väl ändå inte monopolet för att det var svårt att "hitta till" ett apotek förut. Tanken är att man ska kunna välja. Apoteket finns ju fortfarande. För egen del tycker jag att det är en självklarhet att kunna köpa receptfria läkemedel i vanliga butiker.